Altafujazz

Què és?

ALTAFUJAZZ  és un cicle musical permanent de Jazz a Altafulla. Neix el 5 de febrer del 2011 com a medi natural de presentar de forma “Artesanal” diferents estils de música relacionada amb el llenguatge del Jazz .

L´art com a forma d´expressió i la permanència del cicle durant cada primer dissabte de mes a dos quarts de nou del vespre a La Pallisa de l’Era del Senyor d´Altafulla, ha fet que la confiança del públic sigui notable.

Els diferents estils expressats per diferents músics de diferents indrets i cultures ha propiciat una varietat de sons i melodies que han fet gaudir d´uns moments senzills i naturals en un indret amb molt bona acústica i aroma.

Cal destacar la presència de músics com Josep Maria Doménech ,Joan Rion, Salvador Teixido , Leo Tejedor, Susi Castellet, Sabina Wit, Gaby Ardebol , Gill Kiffen, Toni Pla ,Ariel Vigo, Marcos Serrano ,Paco Xurado, Xavier Diaz ,Toni Pages , Albert Carbonell,Oriol Roca, Bronislaw ;Xavier Diaz  , Ivan Saenz entre d´altres. Aquests  han presentat  les seves formacions de trio, duo, quartet anomenades  “SAÜN”,”CORNELIUS TRIO” THE BLOW TRIO “FOC EN ALÇADA” “SZALANSKI TRIO” GABY ARDEBOL TRIO” i “ARIEL VIGO TRIO”.

Cadascun d’ells ha desenvolupat diferents formes d´expressió del pensament en viu i en directe participant i fent participar el públic assistent.

Les formes d’expressió s´han traduït en noves melodies fruit de les improvisacions.

ALTAFUJAZZ és un projecte que ofereix l´oportunitat d´expressar un pensament  i gaudir de la seva interpretació de forma Artesanal i natural.

El proper dia 3 de març gaudirem d´una proposta expressiva a càrrec dels musics Anna Luna, Marti Ventura i Roberto Faenzi amb la formació Anna Luna Trio.

“Fes de l'art la teva expressió”

5 de gener del 2009

Cal crear noves melodies i estils per desenvolupar el pensament i imitar aquelles que son boniques.

Salutacions

Fins ara

Toni Pla

Qui som?

Toni Pla Santamans

Toni Pla SantamansMusic organitzador fundador i dinamitzador ALTAFUJAZZ.


OIL JAZZ


Ajuntament d'Altafulla

Toni Pla Santamans


Qui n'ha format part?